4. Peter Edward Aubert-Hentze


Peter Edward Aubert-Hentze
Kandidat nr. 4

23 år, Property investment & Turnaround consultant

Hvad kan jeg bidrage med?

Når du stemmer mig ind i byrådet får du udover en energisk målrettet ung mand på 23 somre, også en repræsentant som har tilegnet sig stor teoretisk og praktisk viden indenfor effektivisering af budgetter, formueforvaltning og finansiering, udvikling af ejendomme samt indsigt i erhvervslivets udfordringer på f.eks. det grønne område. Alt sammen viden der bliver brug for, når jeg med din støtte skal arbejde for den bedste version af Tårnby Kommune.

Min baggrund

Min grundsten er lagt i Tårnby Kommune, hvor jeg er vokset op og har gået i skole og benyttet mig af de mange fritidstilbud. Jeg har igennem alle årene dyrket rigtig meget sport, bla. fodbold i AB70 og cykling i Amager Cykle Ring, samt golf og polo, men kan også finde på at bruge tid på racer simulatoren i P1 Esport.

Til daglig går jeg på Syddansk Universitet, hvor jeg studerer Erhvervsøkonomi, og arbejder desuden i mit start up “AH Kredit”, som har til formål at være pensionisten højre hånd, hvilket jeg glæder mig til at kunne fortælle meget mere om i 2022. Yderligere rådgiver jeg i områderne formueforvaltning og finansiering.  

Min interesse for politik blev for alvor vakt på Elite Business retningen på Niels Brock, hvilket førte mig til at melde mig ind i den konservative bevægelse i 2017. Her er jeg aktiv i Konservativ Ungdom og sidder i bestyrelsen i Gentofte afdelingen.

Min politik

Jeg arbejder for dig og for Tårnby.
Jeg er rigtig glad for at bo i Tårnby og vil arbejde for at Tårnby kommune bliver en endnu bedre kommune at leve og bo i. Det som kan gøres bedre og klogere, skal vi som kommune altid efterstræbe, for at være den bedste version af Tårnby Kommune. Hvis der er noget jeg savner i Tårnby, så er det visioner for fremtiden. Vi skal turde at tale og samles om en fælles vision, der højner kvaliteten for kommunen og dens borgere, også selvom de ikke alle indfries på den korte bane, eller der ikke umiddelbart er politisk opbakning til det. Hvis vi kun tænker kortsigtet, så får vi aldrig taget de nødvendige skridt, frem mod et bedre og tryggere samfund.

Derfor tillader jeg mig også at drømme på Tårnbys vegne og komme med 3 hurtige bud på, hvordan kommunen kunne se ud i fremtiden:
1. I Tårnby skal man kunne bo HELE livet, også som ung og studerende. Derfor skal vi have bygget leje boliger som selv studerende har råd til at bo i.
2. Tårnby Kommune skal være Danmarks grønneste kommune. Vi skal gå forrest i forhold til at byde grønne innovative virksomheder velkommen. Det skal vi bla. gøre igennem at implementere grønne løsninger i vores infrastruktur.
3. Tårnby skal være en by man gerne vil blive gammel i. Det er derfor vigtigt at vi sikrer ældre de bedste betingelser for en indholdsrig, værdig og tryg hverdag.

Jeg håber at du vil læse mere her på siden om min politik og mit syn på Tårnbys fremtid. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på min Facebookside eller skrive en mail til peter@ibyraadet.nu