3. Monika Karpinska Dollerup


Monika Karpinska Dollerup
Kandidat nr. 3

 

Jeg er 46 år gammel, født og opvokset i Polen, hvorefter jeg ankom til Danmark i 1999. Jeg er gift og mor til to dejlige, nu voksne, børn. Jeg har boet i Tårnby siden 2003, og betragter Tårnby og Amager som mit hjem. Jeg er uddannet Cand.IT fra IT-Universitetet i København og til daglig arbejder jeg som Business Process Manager i Demant A/S. I min rolle hos Demant har jeg udviklet ledelses– og kommunikationsevner samt arbejdet med mange forskellige mennesker med et fælles mål om optimering af arbejdsprocesser. 

Udover min professionelle erfaring, har jeg siddet i produktionsskolen Fabrikkens bestyrelse helt fra skolens åbning i november 2009 til dens sidste dag i august 2019. Jeg har været medlem af Det Konservative Folkeparti siden 2009.

Jeg går ind for sund fornuft, ærlighed og samarbejde på tværs af overbevisninger. 

Hvis I stemmer på mig, vil jeg efter bedste evne arbejde for følgende mærkesager: 

  • Effektiv og hurtig sagsbehandling for Tårnbys borgere, uanset hvilken type af sager vi har med at gøre med.
  • Støtte og vejledning til vores unge borgere i kommunen, som gerne vil bryde den negative sociale arv. Dette inkluderer flere ungdomsboliger i Tårnby kommune.
  • Sikre et bæredygtigt og effektivt Tårnby – på de rette præmisser.
  • Tidlig indsats og støtte til familier, som har brug for det, så tvangsfjernelse af børn kan undgås.
  • Hjælp, værdig behandling, samt flere ældreboliger til vores ældre, uanset om de vælger at bo hjemme eller på de plejehjem, vi har i kommunen. 
  • Børnepasningsmuligheder for forældre med skæve arbejdstider. At være sammen med sine børn, mens de er små, er uden tvivl det bedste, men det er ikke altid muligt. 
  • Værne om vores pædagoger og lærerstab i Tårnby. Sikre gode arbejdsvilkår og medbestemmelse omkring planlægningen af arbejdsdagen.